Miksi Google kieltää mainosten estäjät, mutta on todella hieno mainosten estävillä selaimilla

Kirjoittaja: Peter Berry
Luomispäivä: 13 Elokuu 2021
Päivityspäivä: 1 Heinäkuu 2024
Anonim
Miksi Google kieltää mainosten estäjät, mutta on todella hieno mainosten estävillä selaimilla - Teknologioiden
Miksi Google kieltää mainosten estäjät, mutta on todella hieno mainosten estävillä selaimilla - Teknologioiden

Sisältö


Mainosten estäjät eivät ole mitään uutta. Ne ovat olleet selaimen laajennuksia monien vuosien ajan, ja muutama Android-sovellus jopa tekee sen käyttöjärjestelmän kautta. On kuitenkin olemassa mielenkiintoinen pieni ratkaisu. Play Kauppa sallii verkkoselaimet, joissa on mainoslohko, mutta ei koko järjestelmän kattavia mainosten estäjiä. Aluksi näyttää tekopyhältä - molemmat sovellustyypit estävät mainoksia - mutta ero on siinä.

Katsotaanpa.

Ero on avain

Aloitetaan perusteellisella erolla mainosten estävien web-selainten ja kokonaan mainosten estäjien välillä. Mainoslohkolla varustettu verkkoselain estää vain mainostamisen omassa sovelluksessaan. Oikea mainosten esto-sovellus estää vain mainostamisen muissa sovelluksissa. Se on pieni, mutta erittäin tärkeä ero.


Sovellukset, jotka häiritsevät, vahingoittavat tai muuten sekoittavat muiden sovellusten toimintaa, ovat ehdottomasti kiellettyjä Google Play Kaupassa. Löydät asiaankuuluvan säännön täältä. Jos luet kyseisen linkin luetteloluetteloon, aivan ensimmäinen sääntö käyttää erityisesti mainosten estäjiä esimerkiksi. Samassa päätöksessä kielletään myös sovellukset, kuten Lucky Patcher ja muut hakkerointityökalut, jotka antavat sinulle ilmaispeliopetuksia:

Emme salli sovelluksia, jotka häiritsevät, häiritsevät, vahingoittavat tai käyttävät luvattomasti käyttäjän laitetta, muita laitteita tai tietokoneita, palvelimia, verkkoja, sovellusohjelmointirajapintoja (API) tai palveluita, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, muut sovellukset laitteella, millä tahansa Google-palvelulla tai valtuutetun operaattorin verkossa.


Tonnia sovelluksia ja pelejä käyttää mainoksia suurimman osan tuloistaan. Haastattelussa Alton seikkailun kehittäjät teorioivat, että Androidin keskivertokuluttaja mieluummin katselee mainosta kuin maksaa mistään. Nämä kehittäjät ansaitsevat 99 prosenttia tuloistaan ​​mainoksista ja vähäisen yhden prosentin sovelluksen sisäisistä ostoista. Jos mainosyksikkö, Lucky Patcher ja muut vastaavat työkalut olisivat olemassa mobiililaitteissa, kuten ne tapahtuvat verkossa, suhde olisi huomattavasti erilainen ja ansiot huomattavasti pienemmät. Jopa Flappy Bird -kehittäjä ansaitsi 50 000 dollaria päivässä pelkästään ilmoituksissa.

Vaikka käyttäjä ei koskaan aio napauttaa mainosta, näyttökerrat - kun joku vain tarkastelee mainosta - tuottavat silti paljon rahaa kehittäjille (lue lisää siitä, kuinka mainosten näyttökerrat toimivat täältä).

On ymmärrettävää, miksi sääntö on voimassa. Kun kehittäjät saavat palkkaa, myös Google maksaa. Mainosten estäjät ja sovellukset, kuten Lucky Patcher, sekoittavat molempien tuloja. Tällaista käyttäytymistä koskeva sääntö on täysin järkevä. Tämä sääntö estää myös monia muita huonoja käytöksiä, kuten järjestelmän virranhallinnan ohittamisen, API: n väärinkäytön ja tietosuojaa kiertävät sovellukset. Tämä sääntö vaikuttaa myös moniin pääkäyttäjäsovelluksiin, mikä on melko valitettavaa.

Mainosten estäjiä kieltävä sääntö on sama sääntö, joka kieltää Lucky Patcherin ja vastaavat sovellukset.

Google hallitsee Google Playn mainoksia

Google näyttää välittävän Android-mainoskokemuksesta. Kehittäjäkäytäntökeskuksessa on kokonainen osa mainostamista varten. Yhtiö kieltää seuraavan tyyppiset mainokset ja käytökset:

  • Harhaanjohtava mainosten sijoittelu: Kehittäjät eivät voi tehdä mainoksia, jotka toimivat osana sovelluksen käyttöliittymää. Jos sovelluksessa on painike, joka näyttää tekevän jotain sovelluksessa, mutta vain avaa mainoksen sen sijaan, Play Kauppa kieltää sovelluksen.
  • Lukitusnäytön kaupallistaminen: Sovellukset eivät voi käyttää lukitusnäyttöä mainosten sijoitteluun, ellei se ole lukitusnäyttösovellus. Alton seikkailu ei voi näyttää mainoksia lukitusruudulla, mutta jotain, kuten Hi Locker, voi.
  • Häiritsevät mainokset: Kehittäjät eivät voi käyttää koko sivun (myös välimainoksia) mainoksia ilman selkeää tapaa hylätä mainos.
  • Häiriöt sovelluksissa, laitteen toiminnallisuus ja niin edelleen: Mainokset eivät saa vaikuttaa laitteen toimintaan, muihin sovelluksiin tai pohjimmiltaan mihinkään muuhun. Mainosten on oltava niitä tarjoavassa sovelluksessa. Tämä on pohjimmiltaan sama sääntö, joka estää mainosten estäjiä, mutta mainonnalle. Mainosten estäjät eivät voi vaikuttaa muiden sovellusten toimintaan, eivätkä ne voi myöskään mainostaa. Ainakin se on reilua.
  • Sopimattomat mainokset: Mainonta, joka ei noudata tiukkoja eettisiä sääntöjä, on kielletty. Et voi esimerkiksi laittaa treffailusivustojen mainoksia lasten peliin.
  • Android Advertising ID -säännöt: Android Advertising ID: n käyttämisessä on myös joukko sääntöjä. Voit lukea kaikki nämä täältä.

Nämä säännöt eivät päästä eroon kaikista ärsyttävistä mainoksista - saat silti koko sivun videomainoksia, joissa on ääni -, mutta ne rajoittavat pahimpia rikoksentekijöitä. Internetissä ei ole sellaisia ​​sääntöjä mainostajille.

Jos näet tai tiedät sovelluksen rikkoneen yhtä näistä säännöistä, täytä tämä lomake ja ilmoita niistä.

Palataan takaisin web-selaimiin ad-blockilla

Google voisi asettaa yleisen kiellon mainosten estämiseen kaikissa muodoissaan, mutta siihen ei todellakaan ole mitään syytä. Google ei oikeastaan ​​vastusta mainosten estämistä, vaan Android-sovelluksia, jotka vaikuttavat muiden Android-sovellusten toimintaan. Se on enemmän turvallisuuskysymys kuin eettinen. Jopa Google Chromella on mainosten estäminen.

On joukko muita mahdollisia syitä, miksi selaimet saavat pysyä ja natiivimainosten estäjien on mentävä. App Store sallii myös selaimet, joissa on mainos estää, ja Applen Safari estää mainosten ja seurannan yksityisyyden parantamiseksi. Voit tietysti estää työpöytätason selaimen mainosten estämisen Windowsissa, Linuxissa ja MacOSissa. Näin ollen jopa Googlen suurin kilpailija sallii selaimet, joilla on mainosten estäjät. Olisi typerää, että Google olisi outo ihminen niin sanotusti.

Emme todellakaan usko, että miksi näin on. Kaikki todisteet viittaavat mainosten estäjiin, jotka vaikuttavat muiden sovellusten toimintaan. Ei näytä olevan mitään viitteitä siitä, että Google välittäisi tavalla tai toisella mainosten estämisen käytännöstä.

Niin kauan kuin Google estää sovelluksia sekoittamasta toisiaan, mainosten estäjät kielletään edelleen Play Kaupasta. On hienoa olla vihainen. Emme taas puolusta tai kritisoi käyttäytymistä. Halusimme vain tietää miksi.

Ääni kommenteissa, jos haluat puhua siitä tarkemmin!

Päivity 8. lokakuuta 2019 (kello 3:15 ET): Odotimme Colorize-ominaiuuden lakeutumita Google-kuviin jo yli vuoden ja lupaamme tuoda AI: n luomat värit ykiväriiin kuviin. Onneki näyt...

Google Photo voi olla yki parhaita verkkopalveluita ihmiille, jotka rakatavat ota paljon kuvia ja videoita älypuhelimillaan. e yhditää pilvipohjaien tallennuken AI-pohjaieen kuvien ja l...

Ponnahtaa Tänään