15 parasta Android-emulaattoria tietokoneelle 2019! (Marraskuu)

Kirjoittaja: Lewis Jackson
Luomispäivä: 6 Saattaa 2021
Päivityspäivä: 1 Heinäkuu 2024
Anonim
THE WALKING DEAD SEASON 2 COMPLETE GAME
Video: THE WALKING DEAD SEASON 2 COMPLETE GAME

Sisältö



On olemassa monia päteviä syitä, miksi joku haluaa ajaa tietokoneellaan. Sovelluskehittäjät voivat yrittää testata sovelluksensa ennen sen lähettämistä. Pelaajat saattavat haluta käyttää hiirtä ja näppäimistöä peleihinsä. Ehkä haluat vain sen olevan siellä. Joka tapauksessa Android-emulointi PC: llä on mahdollista, ja katsomme parhaita Android-emulaattoreita PC: lle. Huomaa, että prosessi voi olla melko tekninen ja jotkut näistä vaativat hieman oppimiskäyrää. Markkinat ovat hidastuneet huomattavasti viime vuosina, kun monet vanhat suosikit (Andy, AmiduOS ja Leapdroid) poistuvat pysyvästi tilasta tai ovat muuttuneet käyttökelvottomiksi. Löydät heidän kohtalostaan ​​artikkelin alaosasta.
  1. Android Studion emulaattori
  2. archon
  3. Bliss OS
  4. BlueStacks
  5. GameLoop
  6. Genymotion
  7. LDPlayer
  8. memu
  1. nox
  2. Phoenix OS
  3. PrimeOS
  4. Remix OS Player
  5. Xamarin
  6. Sinä vilkutat
  7. Rakenna omasi

Kuka käyttää emulaattoreita?

Emulaattoreita on kolme pääkäyttöä. Ensimmäinen on yleisin ja se on tarkoitettu pelaamiseen. Pelaajat voivat käyttää tietokoneiden emulaattoreita pelien helpottamiseksi. Heidän ei tarvitse luottaa laitteidensa akun kestoon, ja makrojen ja muiden temppujen avulla prosessia auttaa. Useimmissa tapauksissa nämä pienet temput eivät ole laittomia (useimmissa peleissä), joten kukaan ei oikeastaan ​​ole ongelma sen kanssa. Parhaita Android-emulaattoreita pelaamiseen ovat Bluestacks, MeMu, KoPlayer ja Nox.


Toinen yleisin käyttötapa on kehitys. Android-sovellusten ja pelien kehittäjät haluavat testata sovelluksia ja pelejä mahdollisimman monella laitteella ennen julkaisua. Yleensä Android Studio -emulaattori on hieno tällaiseen työhön. Xamarin ja Genymotion ovat kuitenkin erinomaisia ​​myös tämän tyyppiseen käyttöön.

Viimeinen päätyyppi on tuottavuus. Tämä ei ole melkein yhtä yleistä, koska Chromebookit ovat halvempia ja parempia Android-sovellusten käyttämiseen muussa kuin puhelimessa, ja suurin osa tuottavuuden työkaluista on eri alustojen välisiä. Mikä tahansa peliemulaattori toimii jossain määrin tuottavuuden emulaattorina. Ne, joilla on hyperkohtaiset käyttötapaukset ja joilla on vähän tietoa, voivat kuitenkin kokeilla ARChonia ja Blissiä. Koko luettelo on alla. Nauttia!

Android Studion emulaattori

Hinta: Vapaa


Android Studio on Androidin oletuskehityskonsoli. Sen mukana tulee joukko työkaluja, joiden avulla kehittäjät voivat tehdä sovelluksia ja pelejä erityisesti Androidille. Kuten käy ilmi, siellä on myös sisäänrakennettu emulaattori, jonka avulla voit testata sovelluksesi tai pelisi. Asennus on melko monimutkaista ja se voi viedä kauan. Siksi se ei ole yksi, jota suosittelemme kuluttajatasolle. Kehittäjät voivat kuitenkin käyttää tätä työkalua emulaattorinaan sovellustensa testaamiseen. Se tukee Kotlinia myös siinä tapauksessa, että kehittäjät haluavat kokeilla sitä. Se on liikaa tuskaa tavallisille ihmisille, mutta se on erinomainen kehittäjille.

archon

Hinta: Vapaa

ARChon ei ole perinteinen emulaattori. Asennat sen Google Chrome -laajennuksena. Sitten se antaa Chromelle mahdollisuuden käyttää Android-sovelluksia ja -pelejä (vaikkakin rajoitetulla tuella). Käynnistäminen ei ole helppoa emulaattoria. Sinun on asennettava asia Chromeen. Sieltä sinun on haettava APK-tiedostot ja ladattava ne sisään. Lisättyä hankauksena saatat joutua käyttämään työkalua APK: n muuttamiseen, jotta se olisi yhteensopiva. Tämän tekemiseksi on paljon enemmän vaiheet kuin useimmissa muissa Android-tietokoneiden emulaattoreissa. Plussapuolena se kuitenkin toimii kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa, jotka voivat käyttää Chromen esiintymää (Mac OS, Linux, Windows jne.). Yhdistimme viralliseen GitHubiin, josta löydät yksityiskohtaiset ohjeet sen käytöstä.

Bliss OS

Hinta: Ilmaiset / valinnaiset lahjoitukset

Bliss on jotain vähän erilaista. Se toimii Android-emulaattorina tietokoneelle virtuaalikoneen kautta. Se voi kuitenkin myös vain suoristaa tietokoneesi tasaisesti USB-tikun kautta. Tämä on ehdottomasti energiankäyttäjän vaihtoehto, jota ei suositella yksinkertaiselle. VM-asennuksena prosessi on melko yksinkertainen, joskin työläs. USB-asennusmenetelmä on vielä monimutkaisempi, mutta se antaa tietokoneesi tosiasiallisen ajaa Androidia alkuperäisessä käynnistyksessä. Se tekee Blissistä erittäin ainutlaatuisen emulaattorin, jos voit tehdä sen vaiheiden loppuun asti. Tietysti se toimii vain hyvin, jos järjestelmäsi on yhteensopiva, joten valmistaudu varmuuskopioon nykyisestä käyttöjärjestelmästäsi. Järjestelmä käyttää Android Oreoa ja se on emulaattorissa tarjolla olevien uusimpien Android-versioiden joukossa. Tämä on hiukan timantti, mutta suosittelemme tätä taas vain tekniikan taitajille. Löydät lisätietoja tästä XDA-Developers-säikeestä täältä.

BlueStacks

Hinta: Ilmainen / 2 dollaria kuukaudessa

Bluestacks on yleisin maininta kaikista Android-emulaattoreista. Tähän on useita syitä. Ensinnäkin se on yhteensopiva Windowsin ja Macin kanssa. Se oli myös yksi ensimmäisistä, joka toimi todella hyvin ja saa edelleen säännöllisiä päivityksiä. Emulaattori on tarkoitettu mobiilipelaajille. Bluestacksilla on leima, koska se voi tuntea olleensa vähän turvonnut. Bluestacks 4 (lanseerattu vuonna 2018) pyrkii korjaamaan tilanne hajautetuilla tuloksilla. Se sisältää myös näppäinten kartoituksen ja monien asennettujen pelien asetukset. Tämän pitäisi auttaa tekemään asioista paljon helpompaa. Se on yksi luettelon raskaimmista emulaattoreista. Sillä on kuitenkin myös eniten ominaisuuksia parempaan tai huonompaan. Viimeisimmät päivitykset asettavat Bluestacksin Android 7.1.2: lle (Nougat), joka on viimeisin kaikista emulaattoreista. Bluestacks 4: n päivitys paransi myös nopeutta, jopa vanhemmissa tietokoneissa.

GameLoop

Hinta: Vapaa

GameLoop, aiemmin tunnettu nimellä Tencent Gaming Buddy, on Android-emulaattori pelaajille. Itse asiassa on tarpeeksi hyvä, että Tencent kutsuu sitä peliensä viralliseksi emulaattoriksi, mukaan lukien Call of Duty: Mobile ja PUBG Mobile. Tietysti siinä on muitakin pelejä Tencentin lisäksi, vaikka sen kokoelma ei olekaan niin suuri kuin se voisi olla. Emulaattori ladattiin ja asennettiin hienosti, ja testaamamme pelit sujuivat hienosti. Tämä ei ole hyvä tuottavuudelle tai kehitystestauksille. Jos sinulla on kutina mobiili FPS-pelaamiseen yhdessä joidenkin nimikkeiden kanssa, tämä on oikeastaan ​​melko kunnollinen pelisimulaattori ja sillä on hyvä kokoelma uudempia nimikkeitä. Lisäksi näppäimistön hallinta ja suorituskyky ovat hyvät.

Genymotion

Hinta: Maksuton vaihtoehto

Tämä Android-emulaattori on tarkoitettu enimmäkseen kehittäjille. Sen avulla voit testata sovelluksiasi useilla laitteilla omistamatta niitä. Voit määrittää emulaattorin useille laitteille, joilla on Android-versiot, vastaamaan tarpeitasi. Voit esimerkiksi käyttää Nexus One -sovellusta Android 4.2: n tai Nexus 6: n kanssa Android 6.0: n kanssa. Voit helposti vaihtaa virtuaalisten laitteiden välillä haluamallasi tavalla. Se ei ole hienoa kuluttajakäyttöön, mutta Genymotion tarjoaa palvelujaan ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöön. Sen hyödyllisin ominaisuus on saatavuus sekä pöytätietokoneella että pilvessä. Ne, joilla ei ole tehokkaita tietokoneita, voivat saada Genymotionin palvelimet suorittamaan kaiken työn heidän puolestaan.

LDPlayer

Hinta: Vapaa

LDPlayer on toinen Android-emulaattori pelaajille. Siinä on tavallinen joukko pelaajille suunnattuja ominaisuuksia, mukaan lukien hyvät näppäimistökarttojen hallinta ja tuki uusimmille peleille. Tämä on yksi harvoista luettelon emulaattoreista, joka saa aktiivisia päivityksiä melkein kuukausittain. Viimeisin päivitys korjasi virheen, jonka vuoksi Call of Duty: Mobile kaatui. Se tukee myös monia muita pelejä, kuten Clash of Clans, Brawl Stars, Black Desert Mobile, PUBG Mobile ja monet muut. Se toimii vanhemmassa Android-versiossa, joten haluaisimme nähdä sen päivittyvän lopulta kyseiseen osastoon. Kuitenkin se on muuten kohtuullisen vankka kokemus.

memu

Hinta: Vapaa

MEmu on toinen tulevista Android-emulaattoreista, joka näyttää pärjäävän varsin hyvin pelaajien kanssa. Yksi sen suurimmista ominaisuuksista on sekä AMD: n että Intel-piirisarjojen tuki. Suurin osa työskentelee AMD-prosessoreilla, mutta on hienoa nähdä, että kehittäjät kiinnittävät erityistä huomiota AMD: n alustaan. Lisäksi se tukee Android Jelly Beania, Kit Katia ja Lollipopia. Voit jopa suorittaa useita esiintymiä kerralla useille peleille tai testausominaisuuksille. Se on suunnattu pelaajille kuten Bluestacks ja vastaavat emulaattorit.Se on kuitenkin myös varsin käyttökelpoinen myös tuottavuuden työkaluna. Sen viimeisin päivitys oli blogin mukaan joulukuun lopulla 2018 ja se tarkoittaa, että sen kehitys on edelleen täydessä vauhdissa. Arvostamme sitä.

nox

Hinta: Vapaa

Nox on toinen Android-emulaattori PC: lle pelaajille. Se sisältää tavalliset asiat, kuten näppäimistön kartoittaminen näppäimistöllä, ohjaimen todellinen tuki ja jopa kyky avainnistaa eleiden ohjaimet. Voit esimerkiksi määrittää toiminnon pyyhkäisemällä oikealle nuolinäppäimelle ja käyttämään sitä pelissä ilman varsinaista laiteohjaimen tukea. Se on hauskaa ja näyttää toimivan melko hyvin suurimman osan ajasta. Se on myös täysin ilmainen ja aktiivisessa kehityksessä. Alla oleva esittelyvideo on melko vanha ja se toimi ehdottomasti paremmin kuin kannettavan tietokoneellani.

Phoenix OS

Hinta: Vapaa

Phoenix OS on yksi uudemmista Android-emulaattoreista PC: lle. Kuten useimpia näinä päivinä, se tarjoaa pelikokemuksen. Sillä on kuitenkin myös työpöydällisen kaltainen kokemus, joten se toimii oikein hyvin myös tuottavuuden kannalta. Siinä on Google Play -palvelut, vaikka näiden palveluiden päivittäminen voi joskus olla tuskallista. Tämä tarkoittaa, että saat kaikki sovellukset ja pelit Google Play Kaupasta. Phoenix OS käyttää myös Android 7.1 -käyttöjärjestelmää, joka on suhteellisen moderni Android-emulaattorille. Voit ladata emulaattorin viralliselta verkkosivustolta, ja sen foorumit ovat XDA-kehittäjien sivustossa.

PrimeOS

Hinta: Vapaa

PrimeOS on eräänlainen standout Android-emulaattoritilassa. Se ei oikeastaan ​​ole emulaattori. Asennat tämän osion tietokoneellesi ja se käynnistää alkuperäisen Androidin. Se on pelaajille suunnattu Android-kokemus, vaikka voit käyttää sitä kokonaan tuottavuuteen, jos todella haluat. PrimeOS sisältää pelikeskuksen, hiiren ja näppäimistön tuen sekä pääsyn useimpiin Android-sovelluksiin ja peleihin. Rehellisesti sanottuna se melkein toimii kuin ChromeOS vähennettynä kaikilla Chromen osilla. Voit keskustella, katsella videosisältöä tai pelata pelejä valitsemasi mukaan. Emme ole vielä testanneet tätä perusteellisesti, koska se on uusi vuonna 2019 intialaiselta startup-yritykseltä. Päivitämme artikkelin, jos huomaamme siinä jotain erikoista.

Remix OS Player

Hinta: Vapaa

Jiden Remix OS Player on yksi uudemmista Android-emulaattoreista PC: lle (suhteellisesti). Siinä on Android Marshmallow ja se on edelleen suhteellisen uusi verrattuna moniin muihin luettelossa oleviin. Asennusprosessi on melko yksinkertainen ja myös sen käyttäminen melko helppoa. Se palvelee enimmäkseen pelaajia. Muutamia pelaajakohtaisia ​​ominaisuuksia ja muokattava työkalurivi ovat mukana. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten useiden pelien ajamisen kerralla. Se on kuitenkin melko puhdas emulaattori, joten se on silti täysin käyttökelpoinen tuottavuuden työkaluna. Sivusto näyttää olevan alhaalla, ja olemme suhteellisen varmoja, että Remix OS Player ei ole enää aktiivisessa kehittämisessä. Sen pitäisi olla kunnossa vielä vuoden tai kaksi, ennen kuin se alkaa tuntua todella vanhalta. Korvaamme sen, kun löydämme hyvän 15. vaihtoehdon.

Xamarin

Hinta: Ilmaiset / yritysasetukset

Xamarin on IDE, joka on samanlainen kuin Android Studio. Ero on siinä, että se voi kytkeä asioita, kuten Microsoft Visual Studio, entistä suurempaan kehitysympäristöön (parempaan tai huonompaan). Tämän lisäksi, kuten Android Studio, mukana on sisäänrakennettu emulaattori sovellusten tai pelien testaamiseen. Jos se ei ollut helposti nähtävissä, suosittelemme tätä vain kehittäjille. Asennus on yksinkertaisesti liian tylsiä säännölliseen kulutuskäyttöön. Xamarinin emulaattori ei ole yhtä tehokas kuin jotain Genymotionia, mutta se saa työn suoritettua, jos aiot käyttää tätä, ja se on myös määritettävissä tarpeitasi varten. Se on ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön. Yritykset ja suuret joukkueet voivat joutua neuvottelemaan maksusuunnitelmasta.

Sinä vilkutat

Hinta: Ilmainen / 29,99 dollaria

YouWave on yksi vanhemmista Android-emulaattoreista PC: lle. Se on ollut olemassa jo kauan. Viimeisin päivitys oli kuitenkin vuonna 2016. Se tekee siitä melko ajankohtaisen. Ilmaisessa versiossa käytetään Ice Cream Sandwich -tuotetta. 29,99 dollarin tarjoaminen tuottaa sinulle Lollipop-version. Kummankaan kanssa ei meillä ollut merkittäviä ongelmia. Asennusprosessi oli tarpeeksi helppoa. Siinä ei ole mitään pelikohtaisia ​​ominaisuuksia, mutta se pelaa silti pelejä. Se tekee siitä hyvän kevyessä pelaamisessa ja tuottavuudessa. Emme ole kuitenkaan nähneet merkityksellistä päivitystä melko pitkään, joten jopa sen Lollipop-versio on surkeasti vanhentunut. Emme suosittele premium-versiota, mutta ilmainen versio toimii hienosti niille, jotka haluavat vanhemman emulaattorin, joka käyttää vanhempaa Androidia.

Rakenna omasi

Hinta: Ilmainen (yleensä)

Kuten käy ilmi, voit rakentaa oman emulaattorisi. Näin se toimii pähkinänkuoressa. Sinun on ladattava VirtualBox (linkitetty yllä). Tämän jälkeen sinun on ladattava kuva Android-x86.org-sivustosta. Sieltä on vain asia löytää yksi monista oppaista verkossa ja seurata vaiheita. Tämä on helposti yksi vaikeimmista menetelmistä, mutta ei silti niin työläs tai vaikea kuin koko IDE: n, kuten Android Studio tai Xamarin, perustaminen. Emme suosittele kokeilemaan ilman opetusohjelmaa ja vähän ennakkotietoa. Se ei toimi hyvin, se on viallinen, ja ellet ole koodaaja, sitä on vaikea korjata. Silti sinun on mukauttaa niin kuin haluat ja kuka tietää, ehkä teet ja vapautat emulaattorin, joka koristaa tämän luettelon jonain päivänä.

Jos kaipaamme jotakin parhaista Android-emulaattoreista PC: lle, kerro niistä kommenteissa! Voit myös napsauttaa tätä nähdäksesi uusimmat Android-sovellus- ja pelilistamme! Tässä on mitä tapahtui joillekin vanhoille klassikoille luettelosta:

  • Google on ostanut Leapdroidin, eikä se enää toimi.
  • AMIDuOS sulki ovensa virallisesti 7. maaliskuuta 2018. Ne, jotka ostivat sen, voivat silti hankkia asentajan, jos seuraat tätä linkkiä ja noudatat ohjeita.
  • Andy ryhtyi käyttämään joitain vakavasti ei suuria kehitystaktiikoita, mukaan lukien epäilty bitcoinin louhinta ilman käyttäjän lupaa. Ennen kuin he saavat tavaransa yhteen, heidät on vapautettu tästä luettelosta.
  • Droid4x oli aiemmin yksi parhaista vaihtoehdoista, ja sen myöhemmät rakennukset ovat edelleen käytettävissä. Sitä ei kuitenkaan enää päivitetä aktiivisesti, joten poistimme sen luettelosta.
  • KoPlayer on erinomainen Android-emulaattori pelaajille. Verkkosivusto näyttää kuitenkin olevan poissa käytöstä tämän kirjoittamisen ajankohtana. Jos se tulee takaisin, kun päivitämme tämän kappaleen uudelleen, lisäämme sen mielellämme takaisin luetteloon.
  • Suurinta osaa muista ei ole päivitetty tai aktiivisesti kehitetty vuosien kuluessa, eivätkä ne enää toimi enää uudempien käyttöjärjestelmien ja laitteistojen kanssa.

Oletko tuttu mart tay -laitteelle, joka on yki amungin ominaiuukita, joka pitää näytön päällä, jo katot itä? XDA-Developer ilmoitti kekiviikkona, että Goog...

Opera Androidille on ollut olemaa jo jonkin aikaa, ja tarjoaa kevyen elaimen niille, joilla on rajoitetut datauunnitelmat. Nyt Opera for Android 50 on julkaitu, ja mukana on vielä muutama kä...

Suositeltu Sinulle