Tarjous: Säästä 98% Premium 2020 Opi koodaamaan -paketista

Kirjoittaja: Monica Porter
Luomispäivä: 22 Maaliskuu 2021
Päivityspäivä: 17 Saattaa 2024
Anonim
Tarjous: Säästä 98% Premium 2020 Opi koodaamaan -paketista - Teknologioiden
Tarjous: Säästä 98% Premium 2020 Opi koodaamaan -paketista - Teknologioiden

Sisältö


Jos uudenvuoden päätöslauselmasi on a tulevaisuus koodauksessa, ei ole liian aikaista valmistautua. Tämä on tilaisuutesi noutaa Premium 2020 Opi koodaamaan -paketti vain 45 dollarilla ja päästä alkuun.

Tämä aloittelijaystävällinen oppimispaketilla on kaikki. Opit lähes tusinan ohjelmointikielen perusteet, alkaen Java ja Python että KulmaJS ja HTML5. Vahva käytännön kokemus näistä monista kielistä auttaa sinua tulemaan sveitsiläisiksi armeijan veitsiksi koodaustaitoihin.

Sukella lähes 150 tunnin koodaussisältöön.

Älä ole huolissasi siitä, että opit vain puolen tunnin täällä ja siellä jokaisella kielellä; siellä on lähes 150 tuntia koodaussisältöä pakattu tähän oppisarjaan, ja saat käyttöoikeuden elinikäiseen aikaan. Voit työskennellä yli 1 400 oppia koodaamaan oppitunteja ja kehittämään projekteja tyhjästä.


Vain ensimmäisessä oppitunnissa opit koodaamaan blogisovelluksen yhdistämällä Express, MongoDB ja Semantic UI. Kun olet luonut blogin, sinut haastetaan luomaan Yelp-klooni. Jos olet halunnut sukeltaa tietokantoihin, on olemassa oppitunti, joka on täysin omistettu MySQL-taitojen terävöittämiselle.

Henkilökohtaisesti suosikkini oppitunnistani on Javascript: Oudon osien ymmärtäminen. Miksi? Koska se osoittaa kuinka syvälle tämä oppimispaketti menee. Jos haluat oppia koodaamaan, et voi vain oppia perusominaisuuksia ilman kunkin kielen omituisuuden oppiminen. Sinun on kyettävä voittamaan tien hikkaukset ilman pelkoa.

2020 Opi koodaamaan Bundlen kohokohdat:

  • Koko pinon verkkokehittäjän Bootcamp - 200 dollarin arvo
  • Opi Python-ohjelmointi 150 vaiheessa - 200 dollarin arvo
  • Syvän oppimisen mestarikurssi: luokittele kuvat Keran avulla - 200 dollarin arvo
  • Opi räpyt ja tikka: Täydelliset sovelluskehitysprojektit - 500 dollarin arvo
  • JavaScript: Oudon osan ymmärtäminen - 200 dollarin arvo

Vuoden 2020 Learn to Code Bundlen yhteenlaskettu vähittäismäärä on yli 2 500 dollaria. Hyödyntämällä tätä sopimusta, olet säästät 98% vähittäismyynnistä ja maksat vain 45 dollaria.


Yli 2000 ihmistä on jo ilmoittautunut. Liity heihin, kun voit alla olevan painikkeen kautta.

Eikö tämä sopimus ole aivan oikea sinulle? Katso kaikki kuumin tarjouksemme, siirry DALS HUB: iin.





Nykyieä matkapuhelinteolliuudea oikean puhelimen ja palveluntarjoajan löytäminen on vain akel yki - inun on ii aatava para puhelinuunnitelma tarpeitai vataavaki. e voi olla haate. Katot...

10 parasta julkkispeliä Androidille!

Lewis Jackson

Saattaa 2024

Koka multimedia on avain menetykeen näinä päivinä, joukko kuuluiuukia, TV-ohjelmia, muiikkia ja elokuva-peroonalliuukia on iirtynyt mobiililaitteelle julkaiemaan omia pelejä....

Katso