Paranna näkymiäsi aloittelijaystävällisellä Microsoft Excel -koulutuksella

Kirjoittaja: Louise Ward
Luomispäivä: 5 Helmikuu 2021
Päivityspäivä: 1 Heinäkuu 2024
Anonim
Paranna näkymiäsi aloittelijaystävällisellä Microsoft Excel -koulutuksella - Teknologioiden
Paranna näkymiäsi aloittelijaystävällisellä Microsoft Excel -koulutuksella - Teknologioiden

Sisältö



Microsoft Excel voi tuntua muuttumattomalta pedolta. Pelkästään tietojen selvittäminen miten voi muotoilla Da Vinci -koodin murtautua. Ehkä siksi niin monia tuottava ura ovat tiiviisti yhteydessä tähän tehokkaaseen numeroiden murskausohjelmaan.

Älä ole epätoivoinen. Viidellä oppisarjalla ja Tuntia käytännön oppaita, vuoden 2019 Microsoft Excel Bootcamp -paketti voi auttaa sinua ymmärtämään Exceliä. Tällä hetkellä voit saada koulutuksen vain 39 dollarilla Tech Deals-palvelusta - 97% alennus se on kokonaisarvo.

Koska tiedot hallitsevat nyt myyntiä, rahoitusta ja muita aloja, Microsoft Excel -osaaminen on arvokkaampaa kuin koskaan. Vaikka matematiikka saa sinut kilpailemaan, tämä kimppu voi auttaa muuntaa sinut Excel-velhoksi.

Vuoden 2019 Microsoft Excel Bootcamp -paketti


videotunnit alkavat tyhjästä, antaa sinulle kiertueen ohjelmistosta. Kun osaat navigoida käyttöliittymässä, opit syöttämään tietosi, muotoilemaan solut ja muut perustiedot.

Advanced Excel -kurssi näyttää kuinka Käytä kaavoja ja makroja analysoidaksesi tietojasi. Voit myös selvittää, kuinka luoda herättäviä kuvaajia, kun taas erikoistuneet kurssit auttavat sinua hallitsemaan PivotTables-, VBA- ja liiketoiminta-analyysejä. Näiden taitojen tulisi antaa vaikutuksen jokaiselle työnantajalle, ja saatkin todistukset valmistumisesta vahvistaaksesi harjoituksen.

Tällä hetkellä koko paketti on vain 39 dollaria ja saat elinikäinen pääsy kaikille viidelle kurssille. Ei siis ihme, että yli 4000 ihmistä on jo ilmoittautunut.

Paina alla olevaa painiketta hyödyntää tätä Microsoft Excel -tarjousta ennen sen voimassaolon päättymistä.






AT&T yttyi kiitamyrkytä ueita viikkoja itten en jälkeen kun e alkoi levittää väärennettyjä 5G-kuvakkeita valitakeen Android-älypuhelimia verkotaan. Nyt n...

Kuuntele liikkeellä! DGiT Daily on myö podcat, aatavana joka päivä klo 13.00 ET, kuitenkin kuuntelet podcatiai tai iirryt ooitteeeen dgit.com/podcat aadakei liää liitty&#...

Suosittelemme