2019 iPhone suositteli tarjoamaan käännettyä langatonta latausta

Kirjoittaja: Louise Ward
Luomispäivä: 5 Helmikuu 2021
Päivityspäivä: 1 Heinäkuu 2024
Anonim
2019 iPhone suositteli tarjoamaan käännettyä langatonta latausta - Uutiset
2019 iPhone suositteli tarjoamaan käännettyä langatonta latausta - Uutiset


On kulunut muutama kuukausi vuoden 2018 iPhones-julkaisusta, mutta Apple työskentelee epäilemättä ahkerasti 2019-malleissa. Ja viimeisin huhu viittaa siihen, että seuraava sarja voisi saada Huawei- ja Samsung-ominaisuuden.

Japanilainen Apple-blogi Macotakara (H / t: 9to5Mac) raportoi, että uudet iPhonet tarjoavat integroidun laiteteknologian käänteisen langattoman lataustekniikan, viitaten kiinalaisten toimittajien tietoihin. IDT: n käänteinen langaton lataustoiminto on myös Samsungin Galaxy S10 -sarjassa, jota markkinoidaan nimellä Wireless PowerShare.

Samsung ei ole ensimmäinen tarjoamaan tekniikkaa, koska Huawei Mate 20 Pro tarjoaa myös käänteisen langattoman latauksen. Mutta Samsungin take tarjoaa viiden watin latausnopeudet verrattuna Huawein karkeasti 2,5 watin nopeuteen. Emme vielä tiedä, kuinka nopea Applen latausratkaisu olisi.

Toiminnallisuus voi kuitenkin olla melko tärkeä Applelle, koska sen avulla käyttäjät voivat ladata Apple Watch- ja AirPod-laitteitaan iPhonen kautta. Joten sinun ei tarvitse kantaa ylimääräisiä lataussovittimia ja kaapeleita, jos et todella halua.


Odotit myös, että Apple kasvattaa tulevien iPhonien akkua käänteisen lataamisen mahdollistamiseksi. Loppujen lopuksi, mitä ominaisuutta on, jos Apple Watchin lataaminen imee nopeasti iPhonen mehua?

Macotakara raportoi myös, että Apple saattaa sisältää 18 watin lataussovittimen uudessa iPhone-sarjassa. Pikalataussovittimen puuttuminen laatikosta on jo kauan ollut yksi iPhonen pääasiallisista häirinnöistä. Tämä on erityisen huolestuttavaa, kun Mate 20 Pron kaltaiset laitteet saavuttavat 40 watin latausnopeuden mukana toimitetulla sovittimella.

Onko langaton käänteinen lataus tärkeä ominaisuus sinulle?

Nokia 9 PureView on HMD: n lippulaivajulkaiu vuodelle 2019, mutta e oli melko pettymy. Viime vuoden lippulaivan piin ja polarioivan pentakamera-aennuken välillä e olii voinut olla paljon par...

Päivity, 24. huhtikuuta 2019 05:18 klo 13.00. ET:HMD Global on anonut tutkivana aiemmin tällä viikolla eille tulleen Nokia 9 ormenjälkitunnitimen ongelmaa (h / t Android-poliii). O...

Neuvostoliitto