Tule eettisupersankariksi alle 40 dollarilla tällä eettisellä hakkereiden koulutuksella

Kirjoittaja: Louise Ward
Luomispäivä: 5 Helmikuu 2021
Päivityspäivä: 3 Heinäkuu 2024
Anonim
Tule eettisupersankariksi alle 40 dollarilla tällä eettisellä hakkereiden koulutuksella - Teknologioiden
Tule eettisupersankariksi alle 40 dollarilla tällä eettisellä hakkereiden koulutuksella - Teknologioiden

Sisältö


Jotta estää hakkeri, sinun on ajateltava kuin hakkeri. Aloita ajattelu hakkeroinnin tavoin vetämällä 2019 eettisten hakkereiden kimppu.

Tietoverkkorikollisuudesta on tulossa epidemia, yhä useammat yritykset etsivät ihmisiä, jotka voivat testata verkon turvallisuutta. Nämä ihmiset tunnetaan eettisinä hakkereina ja he ovat pohjimmiltaan tietoverkosupersankarit.

Verkkoturvallisuusuran koulutus voi maksaa käsivarsille ja jaloille, mutta heti voit heittää 2019: n eettisen hakkerointipaketin hintaan vain 39 dollaria. Tämä valtava oppikirjasto sisältää 10 kurssia ja yli 180 tuntia käytännön oppitunteja eettisestä hakkeroinnista.

Tunnista ja estä verkkohyökkäykset, ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa

Yli 1 200 oppitunnin aikana tämä koulutus näyttää sinulle, kuinka kyberhyökkäykset voidaan tunnistaa ja estää ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa. Opit tunkeutumistestit, tietoverkkorikollisuuden tutkimukset, Pythonin hyökkäys- ja puolustusmahdollisuudet ja muut välttämättömät työkalut valkoisten hattujen hakkeroinnissa.


Lisäksi tämä paketti auttaa sinua työskentelemään kolmen alan sertifiointikokeen, kuten CompTIA A +, suorittamisessa. Se vie jonkin verran omistautumista, mutta kuusinumeroinen palkka, jonka voit laskeutua uusilla taitoillasi, on ehdottomasti sen arvoinen.

Vuoden 2019 eettisten hakkereiden kimppu yhdellä silmäyksellä:

  • Eettinen hakkerointi (2000 dollaria)
  • Cyber ​​Threat Intelligence Analyst (100 dollarin arvo)
  • Edistyksellinen jatkuvien uhkien analyytikko (100 dollarin arvo)
  • Tietokone hakkeroiden ja rikosteknisten tutkijoiden koulutus (100 dollarin arvo)
  • CompTIA A + -sertifiointivalmistelu (100 dollarin arvo)
  • CompTIA Security + Certification Prep (100 dollarin arvo)
  • CompTIA Network + Certification Prep (100 dollarin arvo)
  • Turvallisuusanalyytikoiden koulutus (arvo 100 dollaria)
  • Eettinen hakkeri Bootcamp (2 083 dollaria)
  • Eettinen hakkerointi Pythonin kanssa (100 dollarin arvo)

Koko paketin yhteenlaskettu arvo on lähes 4 900 dollaria, mutta voit ilmoittautua heti vain 39 dollarilla. Kun otetaan huomioon eettiset hakkerit Bootcamp ja eettiset hakkerit koulutuskurssit, joiden kummankin kaupallinen arvo on yli 2000 dollaria, tämä on melkoinen tarjous.


Näpäytä alla olevaa painiketta.

AAPicks-tiimi kirjoittaa asioista, joista pidämme mielestäsi, ja saatamme nähdä osan tuloista kaikista osakkuusyhtiöiden linkkien kautta tekemistä ostoksista. Katso kaikki kuumin tarjouksemme siirtymällä AAPICKS-HUBiin.

Pidätkö tästä sopimuksesta? Katso Vault, paras tapa suojata verkkotietosi vain 9,99 dollaria / kuukausi.





Muutaman enimmäien vuoden ajan, jonka matkapuhelimet olivat lähellä, mukautetut oittoäänet olivat kaikki raivoiaan. Nykyään minäei kokaan kuulla mukautettuja oi...

Jo omitat lippulaiva-älypuhelimen, iinä on todennäköieti proeori, jolla ei ole uurta merkitytä alauken uuren työmäärän kana. Jo inulla on huippuluokan ...

Suosittelemme Sinua