Vuoden 2018 premium-älypuhelinmarkkinat kasvoivat 18%, tässä se voi tarkoittaa

Kirjoittaja: Louise Ward
Luomispäivä: 5 Helmikuu 2021
Päivityspäivä: 1 Heinäkuu 2024
Anonim
Vuoden 2018 premium-älypuhelinmarkkinat kasvoivat 18%, tässä se voi tarkoittaa - Uutiset
Vuoden 2018 premium-älypuhelinmarkkinat kasvoivat 18%, tässä se voi tarkoittaa - Uutiset

Sisältö


  • Ensiluokkaisten älypuhelinten markkinat kasvoivat viime vuonna 18 prosenttia edelliseen verrattuna.
  • Äärimmäisen premium-älypuhelinmarkkinoita hallitsee Apple, jolla on 80 prosentin osuus.
  • Nämä tiedot viittaavat siihen, että kuluttajat ovat valmiita maksamaan enemmän älypuhelimista, mutta ostavat vähemmän älypuhelimia.

Arvoisa markkinatutkimusjärjestö Counterpoint julkaisi juuri joitain tilastoja premium-älypuhelinten markkinoista vuonna 2018. Counterpointin mukaan premium-älypuhelinten markkinat kasvoivat viime vuonna 18 prosenttia edelliseen verrattuna.

Tämä on erityisen merkittävää, kun otetaan huomioon, että samassa raportissa Counterpoint sanoo, että älypuhelinten kokonaismarkkinat laskivat noin kolme prosenttia.

Selvyyden vuoksi Counterpoint ryhmittelee älypuhelimet kolmeen luokkaan tukkuhinnoittelun perusteella(ts. ei vähittäishinnoittelu): budjetti (<200 dollaria), keskitaso (200–400 dollaria) ja premium (> 400 dollaria). Siten 18 prosentin luku viittaa kaikkiin puhelimiin, joiden tukkuhinnat ovat vähintään 400 dollaria.


Katso alla olevasta taulukosta, miten tiedot näyttävät:

Lisäksi premium-luokassa Counterpoint jakaa sen alaryhmiin: edullinen premium (400–600 dollaria), vakiopalkkio (600–800 dollaria) ja erittäin korkealaatuinen (800 dollaria +).

Äärimmäisen premium-segmenttiä hallitsee Apple, ja sen markkinoilla on yli 80 prosenttia. Tämä johtuu Apple iPhone X-, XS- ja XS Max -älypuhelimien korkeista hinnoista. Toista 20 prosenttia hallitsee Samsung, erityisesti Samsung Galaxy Note 9, ja muiden heitettyjen puhelimien sekoitus (kuten Google Pixel 3 XL).

Itse asiassa Apple hallitsee 51 prosenttia koko premium-segmentistä (> 400 dollaria). Samsung omistaa noin 22 prosenttia ja seuraa Huawei 10 prosenttia. Lopullinen 17 prosenttia koostuu useista valmistajista, joista suurin osa on kiinalaisia ​​(Xiaomi, Oppo, Vivo, OnePlus).


On huomattava, että OnePlus on saavuttanut merkittäviä voittoja edulliseen premium-luokkaan (400–600 dollaria). Vaikka Apple hallitsee edelleen edullinen premium-segmentti, OnePlusin menestys ympäri maailmaa - etenkin Intiassa - tekee siitä nopeimmin kasvavan OEM-palvelun premium-segmentissä.

Mitä kaikki nämä tiedot tarkoittavat?

Mitä tämä kaikki tarkoittaa sinulle, älypuhelimen kuluttajalle? Se tarkoittaa, että kuluttajat ovat halukkaita käyttämään enemmän rahaa älypuhelimiinsa, minkä vuoksi näemme yhä enemmän laitteita, joiden vähittäismyyntihinta on lähellä (tai jopa korkeampaa) 1000 dollarin markkaa. Kolmen prosentin pudotus kokonaismarkkinoilla tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että ihmiset ostavat vähemmän älypuhelimia.

Toisin sanoen, voimme kuluttaa paljon rahaa puhelimeen, mutta emme osta joka toinen vuosi, kuten ala on odottanut meiltä viimeisen vuosikymmenen aikana.

Tätä silmällä pitäen koko teollisuus todennäköisesti alkaa yrittää vakuuttaa kehittyneiden maiden kuluttajia siitä, että ”edullinen premium-älypuhelin on halvin vaihtoehto. Siksi iPhone XR on hinnoiteltu edullisesti yli 700 dollariin, ja odotamme samanlaista hinnoittelua myös tulevalle Samsung Galaxy S10: lle. Samaan aikaan kehitysmaissa, kuten Intiassa ja Kiinassa, älypuhelinten hinnoittelu tulee olemaan keskikokoisessa luokassa vähittäismyyntihintojen ollessa alle 600 dollaria, ja kehittyvillä markkinoilla, kuten Afrikka, älypuhelimet laskevat suoraan budjettiluokkaan.

Voimme käyttää paljon rahaa älypuhelimeen, mutta ostamme niitä harvemmin.

Viime kädessä nämä tiedot viittaavat siihen, että älypuhelinteollisuuden suunnitelmat toimivat, koska olemme kaikki kunnossa kuluttaessamme älypuhelimeen paljon enemmän kuin meillä olisi viisi vuotta sitten. Se mitä olemme vielä nähneet, onko tämä strategia pitkällä tähtäimellä kannattavaa. Applen ja Samsungin heikot myyntiluvut viittaavat kahteen asiaan: suunnitelma ei toimi tai suunnitelma kokee kasvavia kipuja asettuessaan.

Mitä mieltä sinä olet? Oletko iloinen siitä, että tulevaisuudessa on tarjolla paljon huippuluokan vaihtoehtoja älypuhelimille, jotta voit ostaa kerran ja pitää kiinni pitkään, vai olisitko suurempi fani, että maksat vähemmän puhelimesta, mutta ostat niitä useammin?

Englanninkielien kiinalaien anomalehden mukaan Huawei voi käynnitää oman käyttöjärjetelmänä tämän vuoden elokuua tai yykuua Global Time (kautta Indiah...

Aiemmin tänään, huhu peräiinTechRadar ehdotti, että n. Huawei O - yrityken korvaaminen Androidilla - julkaitaan ​​eni kuua. Tietolähde oli Alaa Elhimy, Huawei Enterprie B...

Mielenkiintoista